Lifestyle

Hjemme fra hjemme

December 17, 2014

DET er noe jeg har fundert over i lang tid. Hva som er hjemme for meg.
Jeg har bodd i Skåne, Sydney, London, Oslo og Skottland, men det er først nå jeg føler hjemme ikke er på Hokåsen. Enda merkeligere er det at jeg ikke føler meg så himla hjemme i leiligheten heller, men når jeg er med Howie. Så får vi se da, om et hus med dyr hjelper på uroligheten 🙂


 

Jeg har jo vært hjemme i fem dager, og fått besøkt de aller fleste på den siden av skogen. Torsdag var vi hos mamma & Tommy og ble servert flesk og duppe. Fredag spiste vi julemat hos mormor, Gunnar og Tante. Lørdag kjørte vi til Rena for å spise kongekrabbe og elgbiff. Søndag kjørte vi innom Statoil for å spise hamburger med mætt i dressing. Og mandag spiste vi pølser, ertestuing og kålstuing. Det var maten kort oppsummert og jeg nå spist banan til frokost. Jeg er ikke så forferdelig opptatt av kroppen min, men når jeg ikke har trent på nesten 4 uker, og spist aaalt for mye mat og pepperkakedeig, DA må det skjerpings til. Så i to dager skal jeg spise relativt sunt, så er det julebord på fredag. Hehe.

Jeg kunne skrevet i eninga om oppholdet på norsk jord, men jeg vil egentlig bare si at jeg har hatt det veldig bra. Det har vært godt å ha med Howie også, han har jo ikke akkurat tilbragt for mye tid der. Jeg velger heller å legge ved noen bilder der dere kan se det selv 🙂

 

Her har jeg tatt noen bilder av huset til Mamma og Tommy. Jeg prøvde hardt for å gjengi julestemningen i leiligheten våres uten hell. Må nok ringe om noen tips

_MG_2418 copy

_MG_2466 copy

En som ble klemt paddeflat i alle fall. Snakket forøvrig med babystemme hele tiden siden han er 91 år gammel. Howie syns det var litt spesielt.

_MG_2447 copy

_MG_2481 copy


Julemiddag hos mormor, tante og Gunnar 🙂

_MG_2485 copy

_MG_2491 copy

Noe dere kanskje ikke visste om denne gale kvinnen jeg er datterbarnet til, – hun er ekstremt flink til å male. Spesielt vinterlandskap og roser. Her jobber hun med neste serviset vi skal ta med over vannet. Jeg synes det er forferdelig stas <3
_MG_2553 copy

_MG_2560 copy

_MG_2562 copy

_MG_2564
Noen som blir slitne av all spenninga på Hokåsen


Så er vi på Rena. Der vettet forsvant i takt med klokka. Gud så moro det var. En stor takk til Ida og Cato som vartet slikt opp!

_MG_2575

_MG_2588 copy
Her har vi da koppene til min største fan!

_MG_2596

_MG_2598 copy

_MG_2600 copy

_MG_2635

_MG_2648

_MG_2659

_MG_2679 copy

Så da har jeg truffet både Mons og sett det nye huset til vertene selv. Jeg liker meg på Rena noe jeg aldri hadde trodd. Haha, vi snakker fortsatt om den gangen vi begge, sammen med Kjersti og Mari, kjørte til Trondheim. Da vi stoppet opp i det som var “Rena Sentrum” og alle i vanntro spurte hvordan folk kunne bosette seg her?? – Godt vi vokser opp og får litt andre verdier enn fullsatte fester og tenna i tapeten.

    EnglishNorsk bokmål