Instagram

Instagram did not return any images.
Lifestyle

På besøk hos Nikki

August 29, 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For å forklare hvorfor jeg sitter omringet av barneting og tøy på jeg spole tilbake til gårsdagen.

Howard, min egoistiske kjæreste, hadde planlagt en kveld med gutta. Jeg syns det virket som en kjempefin plan siden jeg kommer godt overens med alle sammen  – for en kveld dette skulle bli. Jeg tok egentlig ikke hintet før han så med pipestemme: – Ehm, det kommer ingen andre jenter idag, det er bare oss gutta…

Jeg må innrømme, at jeg ble snurt og følte meg besviket. Jeg er jo tidenes selskap som prøver iherdig å drikke i samme tempo for å følge meg på “rundene”. Det har endt i katastrofe 9 av 10 ganger, men det skjer jo ikke før jeg kommer hjem. Så at de nå bare skulle være gutta forsto jeg lite av, selv om alle jentene enten er gravide eller har barn. Så når nybakte mamma-Nikki inviterte meg på sleep over takket jeg ja. Etter èn cider meg gutta ble jeg hentet og til Tollesbury vi kjørte. De bor nemlig et lite stykke unna Colchester, rett ved havet. Jeg kan nesten lukte saltvann når jeg åpnet kjøkkenvinduet i dag tidlig. Iført shorts og med nytraktet kaffe. Det var for meg idyll og tanken på en fyllesjuk Howie gjorde meg nesten i godt humør.

Uansett, jeg har både holdt og underholdt lille Seth og besto prøven med glans. Tok til og med en selfie på snapchat og halvparten spilte av snappen igjen – haha! Jeg vugget han i søvn mens Nikki lagde mat med to hender (i ekstase) og hjalp til å bade han før sengetid. Lille gutten er bare 5 uker gammel men lager nesten ikke en lyd. Han sov hele natten igjennom men jeg var oppe før resten av familien. Fikk jo både blogget og kopiert stoff til hjemmesiden før alle våknet, og nå venter jeg bare på at Nick skal kjøre meg hjem før han starter på jobb kl 11.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA