Instagram

Instagram did not return any images.
Lifestyle

På vei til London

May 25, 2018

Da er endelig helgen her for min del. Vi sitter i bilen på vei til flyplassen og neste stopp er Heathrow, og Hannah og Richards bryllup. Solen skinner i alle retninger og solbrillene er på! De forlovet seg for rundt 6 måneder siden og jeg tar av meg hatten for dem – alt er på plass og fest blir det. Jeg har ikke vært i London på evigheter og jeg tror dette blir litt utenom det vanlige! Jeg glemte selvfølgelig kamera hjemme, så blir mobilbilder fra festen senere!

Howie reiser rett til Portugal på Søndag så jeg flyr hjem alene. Det er den verste uken i året da han er borte. Og jeg snakker ikke om savn eller uselvstendighet, men jeg sliter litt med å sjonglere jobb, hest og hund. Så hundepasser er booket, så han får seg en tur ut midt på dagen når jeg er på jobb. Så får jeg reise rett hjem, gå en ny tur, gi han middag og muligens ta han med i stallen. Jeg har heldigvis fri på Mandag så skal nok bli årnings!

Ha en fin helg alle sammen, så håper jeg å dele mange bilder snart!